Νάουσα Διαμαντάκου


Επειδή τα τυπικά αρώματα ενός Ξινόμαυρου είναι το φραγκοστάφυλο όταν είναι ακόμη νέο, η ντομάτα, η ελιά και τα μπαχαρικά όταν παλαιώσει, το κάνουν ιδανικό ταίρι σε πιάτα που συμμετέχει και η ντομάτα, τα οποία στην ελληνική διατροφή βασιλεύουν! Λύνοντας τα χέρια της νοικοκυράς και όχι μόνο.    

Περιγραφή Κρασιού: 
  • Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Χρώμα ρουμπινί. Πυκνά αρώματα κόκκινων φρούτων, ντομάτας, βαννίλιας και πιπεριού. Στόμα γεμάτο με δυνατές ταννίνες.
  • Γευστικοί συνδυασμοί: Κόκκινα κρέατα και κυνήγι, πλούσια μαγειρευτά, όπως σουτζουκάκια και τυριά με έντονη γεύση.
  • Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18οC
  • Αλίκη Μάρα
  • Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living
  • Πρωτοδημοσιεύτηκε στο Real taste