Κτήμα Δαλαμάρα "Παλιοκαλιάς"
Δευ, 2012-11-19 16:45 — econcept

Αγαπημένο μου ερυθρό κρασί που σας το προτείνω.Συνδυάστε το με κόκκινα κρεατικά και θα απογειώσει το γεύμα σας.
Περιγραφή Κρασιού:
- Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ρουμπινί χρώμα και αρώματα φραγκοστάφυλου, ντομάτας, δαμάσκηνου και μπαχαρικών, ιδιαίτερα πιπεριού και κανέλας. Ισορροπημένη γεύση.
- Γευστικοί συνδυασμοί: Κρέατα και κυνήγι μαγειρεμένα με πλούσιες σάλτσες, αλλά και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα όπου κυριαρχεί η ντομάτα, όπως τα γεμιστά.
- Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18οC
- Αλίκη Μάρα
- Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living
- Πρωτοδημοσιεύτηκε στο Real taste