Κτήμα Δαλαμάρα "Παλιοκαλιάς"


Αγαπημένο μου ερυθρό κρασί που σας το προτείνω.Συνδυάστε το με κόκκινα κρεατικά και θα απογειώσει το γεύμα σας. 

Περιγραφή Κρασιού: 
  • Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ρουμπινί χρώμα και αρώματα φραγκοστάφυλου, ντομάτας, δαμάσκηνου και μπαχαρικών, ιδιαίτερα πιπεριού και κανέλας. Ισορροπημένη γεύση.
  • Γευστικοί συνδυασμοί: Κρέατα και κυνήγι μαγειρεμένα με πλούσιες σάλτσες, αλλά και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα όπου κυριαρχεί η ντομάτα, όπως τα γεμιστά.
  • Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18οC
  • Αλίκη Μάρα
  • Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living
  • Πρωτοδημοσιεύτηκε στο Real taste