Σήμερα Ετοίμασα


Σας περιμένουμε όλους: Κώστα Βάρναλη 19,Νέα Ερυθραία Κηφισιάς.Τηλέφωνο 210-62.09.489   

 Το yumm είναι μια αγκαλιά γεμάτη νοστιμιές! Φροντισμένες με πολλή πολλή αγάπη, τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορώ να βρω, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, βιολογικά αυγά, βιολογικό βούτυρο και ελαιόλαδο και κρέας ελευθέρας βοσκής από τη " Φάρμα Μπράλου" . Γιατί όπως συνηθίζω να λέω και πιστεύω ακράδαντα " το φαγητό είναι τροφή για το σώμα και την ψυχή" . Νοστιμιές φτιαγμένες από την παράδοση δοσμένες με σύγχρονο τρόπο, αλλά και πρωτότυπες. Γλυκές ή αλμυρές,αλλά λίγες, όπως θα βρίσκατε στην κουζίνα μιας σύγχρονης και πολλή απαιτητικής νοικοκυράς,

Ένα κυρίως, μία σούπα ζεστή ή κρύα, (τις οποίες λατρεύω), μία πίτα. Όλα διαφορετικά κάθε μέρα, ανάλογα με τα υλικά που βρίσκω την κάθε εποχή. Δροσερές σαλάτες, φρεσκοστημένοι χυμοί, καφές, μεγάλη συλλογή από βιολογικό τσάι και φυσικά γλυκά. Αλλά και ειδικές κατασκευές για τούρτες, που λατρεύω να φτιάχνω και παραγγελίες για οποιαδήποτε εκδήλωση σχεδιάσετε.

Μυστικά δεν έχω, γι' αυτό και η κουζίνα μου είναι ανοικτή. Σ' αυτήν κάνω και μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.Τι μπορεί κανείς να βρει στο yumm ; Όλη την εμπειρία και το μεράκι μου για τη γεύση στην πράξη !