Σαλάτα με σταφύλι, ριγκότα & εστραγκόν


Σαλάτες, σαλάτες, σαλάτες.Τι απίθανο πιάτο στο τραπέζι. Συνοδεύει όλα τα άλλα πιάτα, αλλά μπορεί να είναι και από μόνο του ένα πλήρες γεύμα.

Υλικά: 
  • λίγα φύλλα φρέσκο εστραγκόν
  • ½ κιλό σταφύλια σταφίδα κομμένα στη μέση
  • 200γρ. τριμμένο τυρί ριγκότα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Παρασκευή: 

Πλένετε και κόβετε στη μέση τις ρόγες των σταφυλιών.  Στο ίδιο μπολ προσθέτετε τα φυλλαράκια εστραγκόν ψιλοκομμένα, τη ριγκότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε τη σαλάτα κρύα.

  • Αλίκη Μάρα
  • Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living

  

5
1