Πεσκανδρίτσα με φαρφάλες & λαχανικά


Άλλη μια καλοκαιρινή και όχι μόνο, συνταγή που θα σας αρέσει πολύ.

Υλικά: 
  • 360γρ. φιλέτο πεσκανδρίτσας σε μενταγιόν
  • 1 πακέτο φαρφάλες
  • 2 μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
  • 2 μέτρια καρότα κόμμένα σε φέτες
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
  • 3 κ.γ. Maggi Νοστιμιά
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κύβο Λαχανικών Maggi
  • Φρέσκο θυμάρι
Παρασκευή: 

Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζετε τις φαρφάλες να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτετε τα καρότα και τον κύβο Λαχανικών Maggi και μετά από 4’ προσθέτετε τα κολοκυθάκια. Μόλις οι φαρφάλες είναι έτοιμες τις σουρώνετε. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το ελαιόλαδο με την πεσκανδρίτσα. Προσθέτετε τα ντοματίνια, το κάρυ και τη Maggi Νοστιμιά. Μετά από 5’ προσθέτετε τις φαρφάλες και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Σερβίρετε με το φρέσκο θυμάρι.

 

30
2