Ομελέτα με μπέικον και αβοκάντο


Θρεπτική και χορταστική ομελέτα με αβοκάντο ...

Υλικά: 
  • 2 φέτες μπέικον
  • 2 μεγάλα αυγά
  • Χοντρό αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • Ψωμί του τοστ (αν θέλετε)
Παρασκευή: 

Σε ένα τηγάνι ψήνετε το μπέικον 3 λεπτά κάθε πλευρά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με 2 κουταλιές της σούπας νερό . Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι για 2-3 λεπτα. Μεταφέρουμε την ομελέτα μας σε ένα πιάτο και ρίχνουμε από πάνω το μπεικον και το αβοκάντο. Σερβίρουμε με ψωμί του τοστ.

 

Δομινίκη Παπαχαραλάμπους

15
2