Ομελέτα με κιμά και φρέσκια ντομάτα


Μια συνταγή για ένα πλήρες νόστιμο γεύμα ή ακόμη και για ένα απαιτητικκό κυριακάτικο brunch.

Υλικά: 
  • 100γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 6-8 αυγά
  • 2 κ.σ. Maggi Νοστιμιά κόκκοι Μεσογειακοί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανός
Παρασκευή: 

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τον κιμά με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη Maggi Νοστιμιά και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Τα αφήνετε να ψηθούν για 4’ από τη μία πλευρά και αναποδογυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε με τον μαϊντανό.

20
1