Ο κορμός...του Στάθη, με κακάο & μπισκότα


Η αλήθεια είναι ότι τον πετυχαίνει πάντα και αλήθεια επίσης είναι ότι εγώ δεν τον φτιάχνω ποτέ, γιατί αφενός χαίρεται να τον φτιάχνει μόνος του, αφετέρου από τότε που μεγάλωσαν τα παιδιά μας, τα έβαλε κι αυτά στο «παιχνίδι» και η όλη διαδικασία μετατρέπεται σε πάρτυ! Α, ξέχασα να σας πω ότι ο Στάθης είναι ο άντρας μου και η κουζίνα μετά όλη δική μου!!! 

Υλικά: 
  • 2 πακέτα μπισκότα τύπου «μιράντα»
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κακάο
  • 2 αυγά βιολογικά
  • 1/3 πακέτου βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

 

Παρασκευή: 

Στο μίξερ χτυπήστε το βούτυρο, τα αυγά, το κακάο και τη ζάχαρη, μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά. Σπάστε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα και ενσωματώστε τα στο μίγμα του κακάο που έχετε ετοιμάσει με ένα κουτάλι. Και να θρυμματιστούν κάποια δεν πειράζει, προσδίδουν ωραία υφή στον κορμό.TIP : Τα πλαστικά κεσεδάκια τώρα από τις συσκευασίες των μπισκότων χρησιμοποιήστε τα ως φόρμες. Βάλτε μέσα το μίγμα κακάο-μπισκότου και βάλτε τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. 

  • Στάθης Σαχίνης
  • Ο καλύτερος και πιο αυστηρός δοκιμαστής γεύσεων
  • Υ.Γ. Εκτός από τα παιδιά μας και η φίλη τους Αθηνά πήρε μέρος στην παρασκευή του κορμού!
  •  

 

30
2