Μπιφτέκια σολομού


Ναι και ο σολομός γίνεται μπιφτέκι και μάλιστα πολύ νόστιμο. Απλή και ιδιαίτερη συνταγή για να εκπλήξτε την οικογένειά σας.

Υλικά: 
  • 500 γρ φρέσκο σολομό
  • Λίγο άνηθο
  • 2 κ.γ. Νοστιμιά Μεσογειακοί κόκκοι
  • 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιοί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγη μουστάρδα
  • 1αυγό
  • ½ κούπα ψίχα ψωμιού
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Παρασκευή: 

Αφαιρούμε από το σολομό τα κόκκαλα, τον κόβουμε σε κομμάτια και τον χτυπάμε στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ελαιόλαδο και τον σολομό και τα προσθέτουμε στο λιωμένο σολομό, ανακατεύοντας, αν είναι υγρό και δεν πλάθεται προσθέτουμε παραπάνω ψίχα ψωμιού
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και κατόπιν τηγανίζουμε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και 3-4 λεπτά το πολύ.

40
2