Μοσχαρίσιο σουβλάκι με πορτοκάλι


Συνδυάζει νόστιμα το κρέας με το πορτοκάλι και το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό. Δοκιμάστε.

Υλικά: 
  • 480γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο σε κύβους
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. λευκό κρασί
  • 2 μεγάλα πορτοκάλια
  • 2 κ.σ. Maggi Νοστιμιά με το μάτι, κοτόπουλο
Παρασκευή: 

Σοτάρετε τα κομμάτια του κρέατος με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 7’-8’ και αφαιρέστε τα από το σκεύος. Στο ίδιο σκεύος προσθέστε το κρασί, τη Maggi Νοστιμιά με το μάτι και ανακατέψτε. Καθαρίστε τα πορτοκάλια αφαιρώντας και τις ίνες ώστε να μείνει το καθαρό μέρος. Με ένα μαχαίρι κόψτε φιλέτα και ότι περισσέψει στίψτε το μέσα στο σκεύος. Αφήστε όλα τα υλικά να πάρουν μία βράση και η σάλτσα είναι έτοιμη. Σε καλαμάκι για σουβλάκι βάλτε ένα κομμάτι κρέας και ένα φιλέτο πορτοκαλιού εναλλάξ. Προσθέστε τη σάλτσα από πάνω.

 

Tip: Μπορείτε να σερβίρετε τα σουβλάκια με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

20
2