Μοσχαράκι ραγού


Παραδοσιακή και πεντανόστιμη συνταγή!

Υλικά: 
  • ½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • 2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 4
  • 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 1-2 φύλλα σέλερυ
  • 100ml νερό
  • 2 φλ. Λευκό κρασί
  • 3 κ.σ. κονιάκ
  • 2 κάψουλες Maggi Ζωμός Βοδινό «σαν της μαμάς»
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρασκευή: 

Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το κρέας και το σέλερυ για 3’-4’ και το σβήνετε με το κονιάκ. Προσθέτετε το λευκό κρασί και τα αφήνετε να βράσουν για 7’-8’. Αμέσως μετά προσθέτετε το νερό και τοζωμό Maggi. Προσθέτετε τις πατάτες και τις ντομάτες και τα αφήνετε όλα να μαγειρευτούν για 25’-30’ σε μέτρια φωτιά.

 

50
2