Μοσχαράκι ραγού
Τρί, 2013-04-16 15:33 — Annita

Παραδοσιακή και πεντανόστιμη συνταγή!
Υλικά:
- ½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο γάλακτος κομμένο σε κύβους
- 2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 4
- 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στα 4
- 1-2 φύλλα σέλερυ
- 100ml νερό
- 2 φλ. Λευκό κρασί
- 3 κ.σ. κονιάκ
- 2 κάψουλες Maggi Ζωμός Βοδινό «σαν της μαμάς»
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρασκευή:
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το κρέας και το σέλερυ για 3’-4’ και το σβήνετε με το κονιάκ. Προσθέτετε το λευκό κρασί και τα αφήνετε να βράσουν για 7’-8’. Αμέσως μετά προσθέτετε το νερό και τοζωμό Maggi. Προσθέτετε τις πατάτες και τις ντομάτες και τα αφήνετε όλα να μαγειρευτούν για 25’-30’ σε μέτρια φωτιά.
50