Χοιρινές μπριζόλες σοτέ με πιπεριές


Ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα....Φανταστικό...Διότι μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το τόσο απλό και γευστικό πιάτο! 

Υλικά: 
  • 4 Μπριζόλες
  • 3 Κόκκινες Πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 1-2 Κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 2 κάψουλες Maggi Ζωμός Βοδινού “σαν της μαμάς”
  • ½ φλιτζάνι Λευκό κρασί
Παρασκευή: 

Σε ένα αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε με το ελαιόλαδο τις μπριζόλες για 5’ από κάθε πλευρά. Τις αφαιρείτε και σοτάρετε τα λαχανικά για 3-4’ σε δυνατή φωτιά. Βάζετε ξανά τις μπριζόλες στο σκεύος μαζί με τα λαχανικά και προσθέτετε το λευκό κρασί και τις 2 κάψουλες MaggiΖωμός βοδινού“σαν της μαμάς”.  Αφήνετε το φαγητό να πάρει μια καλή βράση και είναι έτοιμο.

Μπορείτε να διακοσμήσετε με φύλλα βασιλικού ή φρέσκο μαϊντανό.

 

30
1