Φριτάτα με πεσκανδρίτσα


Holla...Φριτάτα...!      Ισπανική πρόταση για το τραπέζι μας που όπως και η πίτσα...βάζεις σχεδόν ότι θέλεις μέσα. Αυτή η συνταγή έχει ψάρι. Yumm.... 

Υλικά: 
  • 200γρ. φιλέτο ψαριού (πεσκανδρίτσα, μπακαλιάρο ή πέρκα)
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 6-8 αυγά
  • 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά κόκκοι Μεσογειακοί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Μαϊντανός ή μυρώνι
Παρασκευή: 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το φιλέτο του ψαριού και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη Maggi Νοστιμιά κόκκοι Μεσογειακοί. Αφού το ψάρι έχει σοταριστεί καλά ρίχνετε τα αυγά και τα αφήνετε να ψηθούν για 3’ από κάθε πλευρά. Σερβίρετε και γαρνίρετε με μαϊντανό ή μυρώνι.

20
2