Φιλέτο σολομού με πατάτες και μπρόκολο


Νόστιμο, υγιεινό, πλούσιο σε διατροφικές αξίες πιάτο. Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και δυσκολίες, μια  συνταγή που μπορείτε να ετοιμάστε γρήγορα και απλά στο σπίτι.

Υλικά: 
  • 3 πατάτες µέτριες κοµµένες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 4 φιλέτα σολοµού
  • 6 κ τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο
  • ΜAGGI Νοστιμιά
  • χυµό και ξύσµα ενός λεµονιού
Παρασκευή: 

Απλώνετε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα ταψί και στρώνετε δύο σειρές µε πατάτες και από πάνω τοποθετείτε τα φιλέτα σολοµού.

Περιχύνετε τις πατάτες και τα φιλέτα με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και πασπαλίζετε µε λίγο σκόρδο, τη MAGGI Νοστιμιά, το χυµό και το ξύσµα του λεµονιού.

Διπλώνετε τη λαδόκολλα ώστε να σκεπάσει το φαγητό και ρίχνετε ελάχιστο νερό στο ταψί.

Ψήνετε στους 180 βαθµούς για 30-35 λεπτά

40
2